Ambelas Mare Apartments Парос


собствен транспортНАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Ambelas
 
Разположен в село Амбелас, крайбрежният комплекс Ambelas Mare Apartments е традиционен комплекс в цикладски стил и предлага напълно оборудвани помещения за настаняване с изглед към морето.
Някои от стаите разполагат със СПА вана, а други предлагат хидромасажен душ.
 
Апартаментите Ambelas Mare са романтично декорирани по отношение на местния стил на Парос. Те са с каменни настилки и бяло обзавеждане. Всяка климатизирана единица включва добре оборудвана кухня с трапезария и сателитна телевизия.
 
Всички апартаменти разполагат с чудесни сенчести вътрешни дворове с дървени столове и маси. Гостите могат да се възползват от безплатен достъп до Wi-Fi интернет в целия хотел.
 
На 200 метра има автобусна спирка
информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

№ 03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора


Още оферти от тази категория: « Hotel Alkyon 3* Парос Anemomylos Residence Парос »