Apostolata Island Resort and Spa 5* - остров Кефалоня


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕApostolata Island Resort and Spa 5*

Хотелът е разположен в югоизточната част на остров Кефалоня, до едно от най-предпочитаните курортни селища.Комплексът е с типична вилиджова архитектура, изискана обстановка и  красива територия. Голям избор от комфортни стаи, ресторанти, барове, частни басейни, конферентни-услуги, спа-център, услуги за деца, висококачествено обслужване. Идеално подходящ за луксозна семейна почивка.

Общо 166 стаи: Doubles & Doubles SV (~27 кв.м), Family Rooms (~40 кв.м),  Suites PP (~65 кв.м),  Suites 2-Bedrooms min 4 pax PP (~130 кв.м), Doubles Superior SV (~37 кв.м),  Suites SV (~65 кв.м), Doubles Superior SSV/PP (~37 кв.м).  

В стаите са на разположение: климатик с индивидуален регулиране на температурата, сателитна телевизия, мини-хладилник (бутилка вода - при пристигане), комплект за приготвяне на кафе/чай (в Suites & Superior Rooms, за стандартните стаи - по заявка, срещу заплащане), халати и чехли (в Suites & Superior Rooms), комплект за баня, баня с вана/душ, сешоар, телефон и Wi-Fi интернет (срещу заплащане), сейф (срещу заплащане), балкон/тераса.
Double Room: Двойно легло или 2 единични и допълнително легло.
Family Room: Просторна стая в открита планировка. Двойно легло и 2 единични.
Suite PP: Разполагат с всекидневна с диван, спалня с двойно легло, баня с вана, комплект за приготвяне на кафе и чай, халати и чехли, частен басейн.
Suite SV: изглед море Разполагат. Всекидневна с диван, спалня с двойно легло, джакузи, комплект за приготвяне на кафе и чай, халати и чехли.
Suite 2-Bedrooms min 4 pax PP: Състоят се от два суита Suite PP & Suite SV
Double Superior SV: Просторни стаи с изискан дизайн, комплект за приготвяне на кафе/чай, халати и чехли.
Double Superior SSV/PP: Просторни стаи с изискан дизайн, комплект за приготвяне на кафе/чай, халати и чехли, частен басейн.
информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е 03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия

>>>Общи условия <<<<<

* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора