Романтичният път - Замъците в Бавария и Тирол - седемдневна екскурзия / 2018

РОМАНТИЧНИЯ ПЪТ  - ЗАЛЦБУРГ  –– МЮНХЕН - ИНСБРУК-ЗАМЪКA ЛИНДЕРХОФ – ЗАМЪКA НОЙШВАНЩАЙН 


дати от 03.06- 09.06.18 / от 23.09 -29.09.18

 

690 лв. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран туристически  автобус 
 2 нощувки със закуски в хотел *** в Загреб;
 1 нощувка със закуска в хотел *** в Мюнхен;
 1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Виес, Бавария;
 1 нощувка със закуска в хотел *** в Залцбург;
 1 нощувка със закуска в хотел *** в Инсбрук;
 пешеходни разходки в Залцбург, Мюнхен и Инсбрук;
целодневна екскурзия до Баварските замъци - „Линдерхоф” и “Нойшванщайн”;
екскурзоводско обслужване.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- входните такси за замъците „Линдерхоф” и “Нойшванщайн”;
- билет за лифт и входна такса за крепостта “Хоензалцбург” 
(11eur, за деца – 7eur), входна такса за музея на Моцарт (8eur, за деца – 4eur) в Залцбург;
- входни такси и билети за други музеи, посещавани по желание;                                                         

                                                                                               ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

1-ви  ден  София – Белград Загреб
8,00 ч. - отпътуване по маршрут София – Белград – Хърватия. Пристигане вечерта в  Загреб. Настаняване. Нощувка.

 

2-ри ден Загреб - Залцбург
Закуска. Отпътуване за Залцбург  Пристигане около обяд в “Града на музиката" - Залцбург. Пешеходна обиколка в “Романтичният бароков Залцбург” - Бароковата катедрала, Старата и Новата Резиденция, главната улица “Гетрайдегасе”, Площад “Резиденц”, родната къща на Моцарт и романтичните градини на двореца Мирабел. По желание: посещение на средновековната крепост Хоензалцбург, разходка по брега на алпийската река Залцах и фотопауза при паметника на Моцарт. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

 

3-ти ден Залцбург – Херенинзел - Мюнхен
Закуска Отпътуване за Господарския остров, Херенинзел разположен в езерото Химзее. Посещение на първия от замъците на последния, „приказен” крал на Бавария. Замъкът е реплика на двореца Версай, а някои от залите са точни копия тези във Франция. Отпътуване за Мюнхен. Настаняване. Нощувка.

08.09 4-ти ден Мюнхен - Бавария
Закуска. Туристическа програма в Мюнхен - столицата на Бавария: Старата и Новата Резиденция, Старото и Новото Кметство на Мариенплатц, Хофбройхаус - най-популярната бирена “институция” в Мюнхен. Свободно време по търговската улица и туристическа програма по желание – посещение на Дойчес музеум, Старата или Новата Пинакотека. 14,00 ч. - отпътуване по “Романтичния път”. Настаняване в хотел с традиционна баварска атмосфера в подножието на Алпите. Нощувка.

 

5-ти ден  Баварските замъци - Тирол
Закуска. Отпътуване за света на Баварските замъци на  крал Людвиг II. Посещение на фееричния замък Линдерхоф - шедьовър в стил рококо, където ще надникнете в потайностите на любимия дворец на “последния добър и самотен крал”, ще “потънете” в пещерата с подземно езеро и водни каскади. Разходка в градините на двореца в сърцето на Алгойските Алпи. Посещение на замъка Нойшванщайн - всепризнат образец на съвършенство сред германските кралски дворци. Отпътуване за столицата на красивата австрийска провинция Тирол - Инсбрук. Настаняване. Нощувка.

 

 6-ти ден Инсбрук - Загреб
Закуска. Пешеходна разходка в старинният градски център - градската кула, златния покрив, колоната на Света Ана и пищната бароковата катедралата Свети Якоб. По желание посещение на двореца, резиденция на Хабсбургите и дворцовата капела. Отпътуване за Загреб в 14,00 ч. Пристигане в Загреб вечерта. Настаняване. Нощувка.

 

 7-ми ден  Загреб - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмите

* минимален брой участници: 40 /Срок за уведомление за минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 10 /десет/ работни дни преди датата на заминаване! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора