Ionian Paradise 2* - Лефкада, почивка в ГърцияIonian Paradise 2* 
/ собствен транспорт /


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Хотел Ionian Paradise се намира в центъра на Нидри, на остров Лефкада, само на 90 метра от плажа. Хотелът е заобиколен от голяма градина с тревна площ и много растителност , характерна за острова, като същевременно предлага предимството да сте в центъра на курорта, но в същото време в спокойна и тиха атмосфера, която всеки желае на почивката си. Пред хотела има безплатен общински паркинг.

Студиата са комфортни и просторни (25 кв м ) и могат да се настанят от 2-4 души (2 възрастни и 2 деца). Студиото разполага със самостоятелен балкон и напълно оборудван кухненски бокс,  самостоятелна баня с душ, климатик и сателитна телевизия.
Апартаментът с 1 спалня е с балкон и се състои от всекидневна ,с кухненски бокс, спалня и самостоятелна баня, климатик, сателитна телевизия.
Апартаментът с 2 спални с тераса или балкон, с изглед към градината и се състои от 2 спални, напълно оборудвана кухня и самостоятелна баня, климатик и сателитна телевизия. Икономичните двойни стаи са разположени на партерно ниво, в съседство до  рецепцията.
Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

№ 03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел.

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail или директно  в офиса на Тур Оператора