Sentido Thassos Imperial 4* - почивка в Гърция, остров Тасос 2022

Sentido Thassos Imperial  4*, Тасос, хотели на остров Тасос, почивка в Гърция, резервации на най-ниски цени за Тасос, хотел на плажа Sentido Thassos Imperial 4*, Тасос, хотели на остров Тасос, почивка в Гърция, резервации на най-ниски цени за Тасос, хотел на плажа

почивка собствен транспорт

лято 2022

-5% ОТСТЪПКА ЗА ЦЕЛИЯ СЕЗОН

* валидно за резвации до 30/04/22


Резервации и цени за лято 2022


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Sentido Thassos Imperial 4* - Skala Rahoni - комфортен и съвременен хотел,  построен на брега на морето на един от най-добрите пясъчни плажове на острова плажа Пахис,  в северната част на острова, на 10 км от столицата на острова и основното пристанище - Лименас.
Хотелът разполага с три ресторанта - бюфет ресторант с гръцка кухня, а-ла-карт с италианска кухня на покрива и ресторант с морска храна на плажа, три бара - лоби бар, на плажа и на басейна, открит и закрит отопляем басейн, уелнес и спа център, фитнес, детска площадка, билярд, тенис на маса.
Стаите са луксозно обзаведени,  сателитна телевизия, телефон, сейф, климатик, мини бар, баня, сешоар, балкон.


информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /за стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /за стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /за стая/ на вечер


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е 03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата или на ЕВРОИНС  , EURO INS

Поради извънредните обстоятелства, свързани с Covid-19, препоръчваме да сключите застраховка „Отмяна“ при резервация на престоя си. 

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.


Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия

>>>Общи условия <<<<<

* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел.

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора