Agnanti 4* Парос


 

собствен транспорт
Брой стаи: 47
     
Само на 80 метра от плажа, с красиви гледки към морето и Парикия, този хотел Paros Agnanti предлага спокойно светилище с отлични развлекателни съоръжения и безплатен достъп до интернет. Безплатен WiFi е на разположение.
 
Всяка стая в хотел Paros Agnanti е декорирана в традиционен и елегантен стил. Гостите могат да се насладят на комфортен сън на легла, снабдени с ортопедични матраци.
От балкона можете да се насладите на невероятна гледка към морето и околностите.
 
След вкусна закуска, сервиращи ястия като сирене, кисело мляко, плодове и яйца, гостите могат да плуват в един от откритите басейни и да се насладят на отпускащата гледка към водопада.
Тенис и баскетболните игрища са чудесно място за изгаряне на допълнителна енергия.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

03700100001445

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон или директно  в офиса на Тур Оператора

Още оферти от тази категория: « Hotel Aegeon 3* Парос Agrabeli Studios & Apartments 2* Парос »