Почивка на остров Парос Aqua Marina Resort 4*


собствен транспорт


Acqua Marina Resort се намира пред пясъчния плаж New Golden Beach. 4-звездният хотел предлага басейн с хидромасаж и механа край брега безплатен  Wi-Fi и паркинг.

Декорирани в традиционен цикладски стил, всеки от суитите има балкон или тераса с изглед към морския бряг или към морето. Всички помещения са климатизирани и разполагат с комфортно обзаведена всекидневна зона, а стандартните удобства включват телевизор, хладилник и мраморна баня.

Уиндсърфинг, плажен волейбол и водни колела са на разположение на плажа. Барът на басейна предлага леки закуски и освежаващи напитки. В непосредствена близост до басейна се предлагат душове и гардеробни стаи.

В механата и бар Acqua Marina сервират морски дарове и грилове, придружени от узо, ракия, вино или бира.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер

Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail  или директно  в офиса на Тур Оператора

Още оферти от тази категория: Adonis Hotel & Apartments 3* Парос »