Anemomylos Residence Парос


собствен транспорт

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Naousarees.
 
Разположен само на 92 метра от плажа на Agioi Anargyroi в Науса, Anemomylos Apartments в цикладски стил разполагат с плувен басейн и снек-бар. Той предлага помещения за настаняване с удобства за готвене, безплатен Wi-Fi интернет и мебелиран балкон с изглед към басейна или градината.
 
Във всички климатизирани единици на семеен хотел Anemomylos има кухненски бокс с хладилник. Всяка стая разполага със сателитна телевизия и малка трапезария. Всички помещения за настаняване разполагат със сешоар и тоалетни принадлежности.
 
Закуската се сервира в трапезарията в традиционен стил. В бара се предлагат напитки и кафе. Рибни таверни, ресторанти и барове могат да се намерят в центъра на Науса, на 302 метра.
 
Гостите могат да се отпуснат в шезлонгите на терасата с каменни плочи или в седенето под дърветата.

информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

за 5* хотели - 4 евро /на стая/ на вечер

за 4* хотели - 3 евро /на стая/ на вечер

за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /на стая/ на вечер

 

Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е

№ 03700100001999

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. 

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон, на e-mail или директно  в офиса на Тур Оператора

Още оферти от тази категория: « Ambelas Mare Apartments Парос Anezina Village Парос »