Нова Година в Сърбия - Hotel Vojvodina 4* Zrenjanin

Нова Година в Сърбия Hotel Vojvodina 4 *  Zrenjanin


от 30.12.2017 до 02.01.2018

собствен транспорт


Цена на човек на пакет:

Промо  385лв/ 435лв


Деца до 5,99 години  безплатно / с двама възрастни в двойна стая /

Деца от 6 до 11,99 години -50%

Доплащане за единична стая - 60 лв


Цената включва:

3 нощувки на база полупансион , закуска и вечеря

Празнична Новогодишна Вечеря на 31.12  - много богат бюфет, с жива музика и напитки без лимит )
Хотел Войводина **** е един от най-добрите хотели в региона Войводина в град Зренянин. Намира се в центъра на града. Разполага с повече от 100 стаи, луксозен ресторант, лоби бар, три конгресни зали и комфортни стаи и апартаменти.

Зренянин е най-големият град във Войводина, на 65 километра северно от Белград (много добър бърз път). 132 000 жители и е един от най-красивите градове на Сърбия - барокова архитектура, мултиетническо градче, много магазини, с дълга и обширна пешеходна зона.

Необходими документи:

Валиден задграничен паспорт или лична карта.

За деца под 18 години не придружавани от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.


Условия и срокове за записване: няма изискване за мин брой туристи

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 01.12.2017! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001445

В цената не се включват  застраховки ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТпредлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон или директно  в офиса на Тур Оператора