Нова Година в Macedonian Village Hotel & Resort

нова година в македония, нова година 2018 нова година в македония, нова година 2018


 НОВА ГОДИНА В  МАКЕДОНСКО СЕЛО ХОТЕЛ И РЕСОРТ 


Новогодишен пакет 4 дни / 3 нощувки


от 30.12.2017 до  02.01.2018Цена на човек промо 395лв / 450лв


Цената включва

4дни / 3нощувки със закуски и вечери,

Празнична Новогодишна вечеря с включени напитки


* Промо цените са Валидни до изчерпване на местата!


Macedonian Village Hotel & Resort  е Етно - еко комплекс , построен изключително от дърво и естествен камък

Уникалният комплекс Македонско село разполага с 50 стаи, разположени в 12 различни къщи, автентично построени според македонската градителска традиция от, 19 и 20ти век. Къщите са от различни географски райони на Македония, а именно: къща от Битолско, къща от Прилепско, къща от Велешко, къща от Стружки, Галичник къща, реканска къща, Скопско Черногорска къща, къща от Кратовско, Беровски къща, къща Делчево, къща от къщата Куманово и Тетово.

Стаите са декорирани със стилно избрани етно детайли и естествени материали. Всички стаи са оборудвани с климатик и самостоятелна баня,  42-инчов смарт телевизор. За гостите са осигурени чехли, сешоар и спално бельо от сатениран памук. В целия комплекс има безплатен Wi-Fi.

На територията на комплекса :

Етно –бар предлага топла и приятна атмосфера, където можете да се отпуснете и да се насладите на първото си сутрешно кафе или да се насладите на вкуса на най-добрите бургери в града. Прекрасната тераса с панорамен изглед е още една причина, която ще ви вдъхнови да се върнете в това приятно място

Гурме  Ресторант Антигона - Уникално място, където изискана храна и приятна, интимна атмосфера се сливат в съвършена хармония.

Етно ресторант Македонски An - тук ще се насладите на богатите аромати на македонските специалитети, приготвени според традиционната рецепта. Този традиционен македонски ресторант предлага качествена храна, приготвена от най-добрите кулинарни майстори. Кухнята му предлага богат избор от македонски закуски, мезета, салати, домашно приготвени специалитети, традиционни ястия и десерти. Любезният персонал, топлата семейна атмосфера и звуците на македонската музика ще ви накарат да почувствате истинския дух на македонската традиция.

Хотелът предлага денонощна рецепция, магазин за сувенири, коли под наем.

Най-популярни забележителности в близост
Манастирът „Свети Пантелеймон“ е на 200 метра,
Museum of the City of Skopje             4.8 km
Зоологическа градина Скопие 5 km
Macedonia Square               5.2 km
Луна Парк Скопие              5.3 km
Stone Bridge         5.4 km
Kale Fortress         5.6 km

 

Условия и срокове за записване:


Капаро при записване:50 % по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане  до 01.12.2017! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.


застраховки

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е № 03700100001445


цената не включва медицинска застраховка ТУРОПЕРАТОРЪТпредлага възможност за сключване на медицинска застраховка,  ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.


ТУРОПЕРАТОРЪТпредлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон или директно  в офиса на Тур Оператора