Olympion Beach Hotel - Halkidiki, почивка собствен транспорт

почивка на халкидики, хотел на брега на морето, почивка в гърция

ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ 

Olimpyon Beach Hotel


собствен транспорт


OLYMPION BEACH HOTEL - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ

http://www.olympionbeach.com

Hotel Olympion Beach е  малък семеен хотел на брега на морето,  на втори ръкав на Халкидики Ситоня. Хотелът  се намира в Геракини. Спокойна атмосфера, чистота, професионално обслужване. Hotel Olympion Beach един прекрасен избор за лятна почивка.. Hotel Olympion Beach предлага 36 стаи с всички удобства SAT TV, климатик и хладилник. Всички стаи балкон с гледка към морето. смяна на хавлии всеки ден и смяна на бельо на всеки три дни. Закуска на шведска маса, Безплатен Wi-Fi интернет на територията на целия хотел. Hotel Olympion Beach се намира на 50 метра от супермаркет, редица ресторанти и барове. ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ за актуална офета и най-добри цени сега   Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Панда Травел

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.02 / 981 54 43

02 / 986 51 51

0879 36 76 70

собствен транспорт

информация: От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела.

  • за 5* хотели - 4 евро /за стая/ на вечер
  • за 4* хотели - 3 евро /за стая/ на вечер
  • за 3*, 2*, 1* хотели - 2 евро /за стая/ на вечер

Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

Плащане може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

Цените обявени в евро, са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора по смисъла от Закона за туризма е ЗД "Евроинс", със седалище и адрес на управление гр. София. бул. Христофор Колумб 43, номерът на застрахователната полица е №03700100001445

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашият пакет.

Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<

*публикациите на този сайт са с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати технически  грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на  Панда Травел !