Валенсия - шопинг в ИСПАНИЯ, 2018

                                           Great shopping in Valencia 2018

Пътешествай и пазарувай - програма за малки и големи 


С тази пакетна програма получавате услуга 2 в 1! Насладете се на удоволствието от пазаруване с намаления от 40% до 80% (по време на разпродажбите) и си направете една незабравима екскурзия в историята и бъдещето на Валенсия! Съчетайте полезното с приятното и се насладете на един незабравим уикенд в град пълен с история, култура и забавления!

5дни /4 нощувки

Цени , на човек в евро

Хотел 3*

Хотел 4*


Хотел 5*


Пакетна цена с трансфер


256€


296€


385€


Пакетна цена без трансфер


195eur

235eur


225eur


Цената е в евро на човек и включва:

5дни /4 нощувки със закуска в 3*, 4*, 5*
*Трансфер летище –хотел –летище
Посещение на историческия център с водач на български

цената не включва
- самолетен билет с WIZZ AIR - цена от 120eur за двупосочен билет /София - Валенсия -София

- голям  багажПРОГРАМА 


1ви ден:Валенсия
Пристигане на летище Валенсия-Манисес. Трансфер до хотела. Настаняване.Обиколка из стария град с разглеждане на забележителностите и търговските улици.
След обед свободно време за покупки.

2ри ден: Валенсия
Закуска.
По желание разходка в Града на изкуствата и науките: Ботаническата градина Умбракле, музей на науките „Принц Филип”, Планетариум „Хемисферик”, Дворец на изкуствата „Кралица София” и Океанографски музей (без вход) и шопинг обиколка в Търговски център Ел Салер.
Следобед свободно време.

3ти ден: Валенсия
Закуска. Свободен ден за шопинг или допълнителна екскурзия с дегустация и възможност за закупуване на традиционни продукти.Препоръчваме диагностик на кожата на лицето и закупуване на персонализирани козметични продукти


4ти ден:Валенсия

Закуска. Свободен ден за последни покупки.
По желание: трансфер до Търговска зона извън града със свободно време за покупки. Продължителност: 5 часа. Цена: 105€ за макс. 3 души.


5ти ден:Валенсия
Закуска. Трансфер до летището.Отпътуване за София


*  Цената не включва: входни такси за посещаваните обекти, разходи от личен характер.Консултирайте се за цените за допълнителни услуги като личен шопинг консултант, персонализиран крем за лице, модни еднодневни курсове, курс за гримиране, бюти парти.

* Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмите

*  за осъществяване на допълнителните екскурзии се изисква мин.брой участници - от 25 до 30

* всички допълнителни екскурзии по желание се заявяват  и заплащат при записване


Условия и срокове за записване:

Капаро при записване: 50% по промо оферта и 30% по регулярна цена от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 /двадесет/ работни дни преди датата на заминаване! Плащането може да се извърши в брой, или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС. Цените които са обявени в евро , са платими в лева по курса на БНБ.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор Отговорност на Тур Оператора  по смисъла от Закона за туризма е ЗД „Евроинс “, със седалище и адрес  на управление София,  бул.Христофор  Колумб  43, номерът на застрахователната полица е №03700100001445

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на медицинска застраховка, ако желаете такава към вашия пакет . Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата.

ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване”. Подробности за условията ще получите при записване в офисите на фирмата. Допълнителна информация във връзка с офертата, може да бъде открита на страницата с Общите ни условия


>>>Общи условия <<<<<


* информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ

* актуална и подробна информация за пътуване може да получите  от служителите по телефон или директно  в офиса на Тур Оператора